Crazy about the new season: ontdek het adidas Crazyrush Pack!

10 July 2023
Crazy about the new season: ontdek het adidas Crazyrush Pack!

Crazy about the new season: ontdek het adidas Crazyrush Pack!

Crazy about the new season! Met het nieuwe Crazyrush pack lanceert adidas haar nieuwe voetbalschoenen collectie voor het seizoen 23/24. En wat voor collectie! Alle silo’s binnen de collectie zijn uitgekomen in een wit/groene kleurencombinatie. Zo zien we verschillende style combinaties voorbij komen tussen de X, Predator en Copa.

X Crazyfast
Voor de X-lijn heeft adidas gekozen voor een mooie overgang in kleur vanaf de zool van de schoen. De lichtgewicht schoen heeft een elegant design, afgewerkt met de herkenbare drie strepen aan de voorkant van de schoen. Met deze schoen introduceert adidas een nieuwe X wat bij vele voetbalschoen liefhebbers mooie herinneringen zal ophalen. Het nieuwe X Crazyfast model is namelijk het lichtste model binnen de X-lijn en brengt het oude gevoel van het F50 model terug.

Predator Accuracy
Voor de adidas Predator Accuracy is er, naast groen en wit, ook gekozen voor de kleur grijs in de kleurencombinatie. Dit geeft de schoen een hele stoere uitstraling. Zoals bekend staat de Predator bekend om de fijne materialen waarmee de schoen is ontworpen. Gefocust op de beste aanrakingen met de bal en een comfortabel gevoel bij het maken van vele meters op het veld is dit dé ideale voetbalschoen voor middenvelders. 

Copa Pure
Tot slot is ook de Copa Pure in het nieuwe kleurenjasje gestoken. De Copa heeft een elegant design met de herkenbare drie strepen aan de zijkant van de schoen. Een groot verschil ten opzichte van de X en Predator is dat de Copa is gemaakt van leer in plaats van kunststof. Dit zorgt voor de ideale pasvorm en het meest comfortabele gevoel als je op het veld staat.


/