Adidas lanceert haar nieuwe X Speedportal in het felle Game Data pack!

20 July 2022
Adidas lanceert haar nieuwe X Speedportal in het felle Game Data pack!

Adidaslanceert haar nieuwe X Speedportal in het felle Game Data pack!

Gifgroen, knaloranje en felgeel: het nieuwe Game Data pack van adidas is komend seizoen onmisbaar op het voetbalveld. De nieuwe versie van de X is dit keer nog meer gericht op snelheid en zijn gemaakt voor spelers die ongekend snel kunnen handelen. Ben jij benieuwd naar de specs van de nieuwe X en hoe dit pack er verder uit ziet? Lees dan snel verder!

De nieuwste specs

De gifgroene kleur van de nieuwe X is gebaseerd op de Portal van de populaire fictieve personages Rick & Morty. Het nieuwe model bevat een Speedskin 2.0 die gemaakt is van ultralicht mesh materiaal wat direct zorgt voor een hogere snelheid. De schoen sluit goed aan om je voet door de smallere pasvorm. Ook de Primeknit rondom de enkel zorgt voor een aangename ervaring.

In het bovenwerk van de schoen is een eendelig kussen verwerkt waardoor je meer comfort hebt in je hak en aan je achillespees. Adidas heeft aan de buitenzijde van de hak ook nog carbon toegevoegd om zo meer stabiliteit te creëren.

Net als voorgaande seizoenen heeft adidas carbon materiaal gebruikt in de zoolplaat van de schoen. Dit materiaal zorgt voor meer snelheid tijdens de eerste meters. En dat is niet alles! Ook heeft adidas twee extra driehoekige noppen toegevoegd in de voorvoet voor meer grip. De combinatie van deze twee technieken zorgen voor een hogere accelaratie en dat is precies wat je nodig hebt tijdens de wedstrijd!

Naast de nieuwe X Speedportal zijn ook de knaloranje Predator Edge en de felgele Copa Sense uit het Game Data pack verkrijgbaar!