Mizuno ontwerpt een unieke schoen voor Sergio Ramos!

14 July 2022
Mizuno ontwerpt een unieke schoen voor Sergio Ramos!

Mizunoontwerpt een unieke schoen voor Sergio Ramos!

Misschien wel de beste Spaanse centrale verdediger van dit moment: Sergio Ramos. De Spaanse verdediger speelt momenteel in Frankrijk bij Paris Saint-Germain en speelt inmiddels al even op Mizuno voetbalschoenen. Dit jaar heeft het Japanse merk intensief samen gewerkt met Ramos om zijn eigen schoen te creëren die past bij zijn speelstijl en personaliteit.

De gouden schoen staat zo voor luxe, maar nog meer voor het aantal titels die hij heeft gewonnen. De schoen is licht van gewicht en heeft een perfecte vorm. Op de unieke schoen staan ook een leeuw en wolf afgebeeld. Deze dieren geven zijn leiderschap en killer instinct goed weer.

Buy & Try

In ons nieuwe partnership met Mizuno bieden we je de Buy and Try optie aan voor Mizuno voetbalschoenen. Dit concept geeft je de mogelijkheid om je nieuwe Mizuno schoenen eerst maar liefst 30 dagen uit te proberen. Zijn je nieuwe voetbalschoenen toch niet naar wens? Je kan ze binnen 30 dagen kosteloos terugsturen en wij storten het gehele aankoopbedrag terug. Een geweldig initiatief van Mizuno waarbij ze laten zien dat ze overtuigd zijn van de kwaliteit van hun leren Mizuno voetbalschoenen.