Nike lanceert haar kleurrijke Lucent Pack

3 August 2022
Nike lanceert haar kleurrijke Lucent Pack

Nikelanceert haar kleurrijke Lucent Pack

Waar Nike afgelopen maand haar nieuwste Shadow Pack lanceerde, komt het grootste Amerikaanse sportmerk nu met een kleurrijk pack: Lucent Pack. Dit pack bevat net als het Shadow Pack de nieuwste Mercurial Zoom. De populairste schoen van Nike is nu nóg sneller en wendbaarder dan eerst. Naast de Mercurial Zoom bevat het friskleurige Lucent Pack ook de nieuwste versies van de Phantom GT en de Tiempo Legend.

Fast is in the air

Het toevoegen van speciale tractieplaat aan de onderkant van de schoen geeft je net wat extra veerkracht om je tegenstander te passeren. De Air Zoom bevat een opslag van 4,8 mm met een luchtdruk van 1,3 bar. Nike heeft meer dan 2,5 jaar gedaan om te komen tot het perfecte resultaat.  

Ondanks dat Nike zo min mogelijk structuur in het bovenwerk van de schoen wilde, zorgt de bovenkant van de schoen toch voor goede controle en precisie. Ook kun je je voet vastzetten tijdens je meest agressieve bewegingen terwijl je toch flexibel bent in je bewegingen.

Na verschillende strenge testen van de Speed Cage heeft Nike het beste design kunnen ontwerpen om zo goed mogelijke ondersteuning te bieden op hoge snelheid. De SpeedCage is gemaakt van dun, sterk synthetisch materiaal om de voet zoveel mogelijk grip te geven. De buitenste laag van de schoen is gemaakt van speciaal materiaal zodat de schoen toch een natuurlijke textuur krijgt.

Tenslotte heeft de nieuwe Mercurial Zoom nieuwe noppen aan de onderkant van de schoen. Door de tri-stervormige noppen kun je je beter afzetten en geeft je ook meer snelheid.

Phantom GT en Tiempo Legend

Naast de gele Mercurial Zoom bevat het Lucent Pack ook een blauwkleurige Phantom GT en een crèmekleurige Tiempo Legend. De Phantom GT en Tiempo Legend bevatten daarnaast ook gele, zwarte en oranje accenten. Voor echte spelverdelers en verdedigers zijn dit de perfecte schoenen!