Sneller dan ooit: het Fastest Pack van Puma

27 July 2022
Sneller dan ooit: het Fastest Pack van Puma

Snellerdan ooit: het Fastest Pack van Puma      

Met haar nieuwste Fastest Pack zorgt Puma ervoor dat jij klaar bent voor het nieuwe seizoen. De blauwe Future’s en gele Ultra’s zijn technisch beter dan ooit tevoren en worden onder andere gedragen door Neymar Jr, Memphis Depay en Sherida Spitse. Word jij op deze schoenen dit seizoen de sterspeler of speelster van jouw team?

Controle en precisie: de Future

De blauwe Future heeft geelgroene accenten en is gemaakt om jou de beste precisie en controle te geven. Net als voorgaande Future’s beschikt ook deze schoen over de FUZIONFIT+ technologie, waardoor de schoen perfect aan je voet zit en super comfortabel voelt. Ook bevat het de Nano Grip technologie waardoor je niet uit je schoen glipt en je profiteert van optimale demping.

En dat is niet alles! De lichtgewichte, dynamische Advanced Creator Zones zorgen voor een uitzonderlijke balaanname en controle op hoge snelheid. Deze zones bevinden zich aan de buitenkant van de schoen. Met het Dynamic Motion System maak je daarnaast moeiteloos onverwachte bewegingen zodat je je tegenstander kan passeren.

De nieuwe Ultra Ultimate

Net zoals voorgaande Ultra’s is ook de nieuwste Ultra super licht in gewicht. De nieuwste ‘Ultra Ultimate’ zorgt ervoor dat je sneller dan ooit bent. Zowel de bovenkant als de onderkant van de schoen zijn verbeterd ten opzichte van voorgaande Ultra’s. De PWRPRINT technologie zorgt onder andere voor stabiliteit en verbetering. De Puma Ultra Ultimate is ook beschikbaar in een speciaal dames model. 

De Ultra draait niet alleen om snelheid. Zo geeft de zogenoemde GripControl aan de buitenkant van de schoen de perfecte controle over de bal. De perfecte schoen dus!