Bring the Heat: het nieuwe Flare Pack van Puma!

19 January 2022
Bring the Heat: het nieuwe Flare Pack van Puma!

Bring the Heat: het nieuwe Flare Pack van Puma!

De nieuwe edities van de Ultra en Future Z zijn geïnspireerd op de meest gepassioneerde wedstrijden in de voetbalwereld. Het gevoel wat los komt tijdens deze wedstrijden is de basis voor de kleuren van dit nieuwe Flare Pack. De donkerpaarse schoenen worden verrijkt met een roze kleur en neon citrus accenten.

Ultra

De nieuwe Ultra 1.4 is perfect voor spelers die hun tegenstander willen verslaan op basis van snelheid. De superlichte schoen heeft een perfecte pasvorm. De vernieuwde SPEEDCAGE aan de bovenkant van de schoen zorgt daarnaast ook voor de juiste stabiliteit. Daarnaast geeft de GripControl Pro een uitstekende controle over de bal. In de bovenkant van de schoen zit een ULTRACut-technologie verwerkt dat maximale ondersteuning biedt voor explosieve bewegingen en snelle richtingsveranderingen.

De nieuwe Ultra beschikt dus over alle eigenschappen waardoor jij je tegenstander het bos in stuurt en de sterren van de wereld speelt.

Future Z

De nieuwe vurige Future Z is ontwikkeld voor dynamische spelers en wordt onder andere gedragen door sterspelers zoals Neymar JR. De revolutionaire GripControl Pro-coating zorgt voor een voortreffelijke balcontrole en zachte touch. Door het ontwerp is de schoen extra flexibel en de FUZIONFIT+ compressieband houdt je voet op zijn plaats. De Dynamic Motion System buitenzool is ontzettend licht en biedt bewegingsvrijheid en ondersteuning voor dynamische bewegingen op het veld.


Voor welk model ga jij? De Ultra of de Future Z?