Gemaakt voor de spannendste wedstrijden van het jaar: het Champions Code Pack van adidas!

14 March 2022
Gemaakt voor de spannendste wedstrijden van het jaar: het Champions Code Pack van adidas!

Gemaakt voor de spannendste wedstrijden van het jaar: het Champions Code Pack van

adidas!

Het nieuwste pack van adidas is speciaal ontworpen voor de Champions League. De kleurstelling van de schoenen passen bij het bekende thema van het miljoenenbal. Voor welke van de drie schoenen ga jij?

X Speedflow

De basiskleuren van de X uit het Champions Code pack zijn turquoise en paars. De herkenbare kleuren van het miljoenenbal worden verrijkt met de bekende (zilveren) Champions League ster bovenop de schoen. Naast de grote ster bovenop de schoen zit het sterrenpatroon wat minder prominent verwerkt in de gehele buitenkant van de schoen.

De adidas X Speedflow uit het Champions Code Pack is zowel in de P+ versie als in lagere prijspunten verkrijgbaar.

Predator Edge

In het Sapphire Edge pack releasede adidas haar nieuwe Predator: Predator Edge. In dit pack mag de nieuwe Predator Edge ook zeker niet ontbreken. In tegenstelling tot de X wordt de blauwe kleur niet gecombineerd met paars, maar met roze. De elastische kraag van de schoen zorgt ervoor dat je voet stevig blijft zitten. De Predator Edge is dé schoen voor spelers die gaan voor controle over de bal en een perfecte balaanname. 

Copa Sense

De Copa Sense is vooral zilver en heeft wat paarse, roze en turquoise accenten. Deze schoen is qua uiterlijk wat rustiger dan de X en de Predator Edge. Gevoel leggen in je spel wordt een makkie met jouw nieuwe Copa’s. De speciale touchpods aan de zijkant van de schoen zorgen namelijk voor totale controle en een perfecte aanname.

Ga jij voor de X, de Predator Edge of toch voor de Copa Sense?