Drive them crazy: de Future uit het Puma Instinct Pack!

16 March 2022
Drive them crazy: de Future uit het Puma Instinct Pack!

Drive them crazy: de Future uit het Puma Instinct Pack!

De oranje met zwarte schoen van Puma wordt onder andere gedragen door Paris Saint-Germain ster Neymar Jr. De schoen zit comfortabeler dan ooit tevoren en is ontworpen voor spelers die het spel op hun eigen creatieve manier vorm willen geven. De nieuwe Advanced Creator Zone is één van de belangrijkste specs van de nieuwe Future uit het Instinct Pack!

De perfecte fit

De FUZIONFIT+ technologie past zich perfect aan aan de vorm van je voet en zit daardoor super comfortabel. Daarnaast geeft dit een goede ondersteuning en voel je je flexibel in de schoen. Het bovenwerk van de schoen geeft een verbeterd gevoel aan de bal en laat jouw creativiteit tot leven komen. Dankzij de Nano Grip technologie voorkom je dat je uit je schoen glipt en profiteer je van een optimale demping.

Gemaakt voor dynamische spelers

De nieuwe, lichtgewichte en dynamische Advanced Creator Zones zorgen voor een uitzonderlijke balaanname en controle op hoge snelheid. De speciaal ontworpen zones bevinden zich aan de buitenkant van de gehele schoen.

Het Dynamic Motion System zorgt er daarnaast voor dat jij moeiteloos onverwachte acties kan maken om je tegenstander te passeren.

De nieuwe Future heeft dus alles wat je nodig hebt om optimaal te presteren op het veld!