Rotterdam - Het derde tenue van Feyenoord

24 August 2023
Rotterdam - Het derde tenue van Feyenoord

Hand in hand met kledingsponsor Castore heeft Feyenoord afgelopen donderdag haar derde tenue gepresenteerd. Dit derde tenue heeft een witte basis kleur met daarbij mooie groene accenten die in zijn geheel de kleuren van de stad weergeven. Dé perfecte toevoeging aan het al eerdere uitgebrachte uit en thuis tenue. 

Bekijk hier de Feyenoord Fanshop van VoetbalDirect.

Castore drukt gelijk haar stempel met de aangeboden kwaliteit van het tenue. Het tenue kent een erg hoogwaardige afwerking, waarbij er meerdere moderne details zijn verwerkt in het shirt. Zo is er bijvoorbeeld een siliconen Feyenoord-logo in combinatie met een mooie v-hals.

Zowel de sokken als het broekje zijn ontworpen met de focus op comfort. Dankzij de elastische stof in het broekje biedt deze enorm veel bewegingsvrijheid en zijn de sokken voorzien van een comfortabel voetbed. Op deze wijze kunnen de spelers van Feyenoord de beste sportieve prestatie leveren op het veld.

Vanaf vandaag is het derde tenue van Feyenoord verkrijgbaar in onze webshop. Het shirt is te bestellen via de volgende link: 


/