Origami: de nieuwste zwarte leren schoenen van Mizuno

24 April 2022
Origami: de nieuwste zwarte leren schoenen van Mizuno

Origami: de nieuwste zwarte leren schoenen van Mizuno

Mizuno komt met een nieuwe zwarte voetbalschoen die gebaseerd is op de bekende Japanse vouwkunst Origami. De typische Japanse kraanvogels zijn op een subtiele manier zichtbaar op de klassieke zwarte schoen. De schoenen zijn gemaakt van premium kangoeroeleer en zijn ontworpen voor lichtgewicht, flexibiliteit en de perfecte touch.

De Morelia Neo is misschien wel de populairste voetbalschoen van Mizuno. Het is daarom ook niet zo gek dat Mizuno deze schoen een update heeft gegeven: Mizuno Morelia Neo 3. De hak van deze schoen is gebreid en gecombineerd met mesh, wat zorgt voor een betere pasvorm en omsluiting om de voet. Daarnaast zorgt de buitenzool ervoor dat je snelle bewegingen kan maken en de schoen superlicht is. De slijtzool is met de hand gemaakt en bestaat uit twee delen.

De instap van de schoen is verbeterd en gemaakt van gebreid materiaal. Samen met de dunnere veters en het speciale mesh stap jij eenvoudig in je schoen. Ook aan de onderkant van de schoen heeft Mizuno verbeteringen toegepast. Zo zijn de noppen versterkt ten opzichte van de vorige versies.

De vette schoenen worden onder andere gedragen door superster Sergio Ramos!

Buy & Try

In ons nieuwe partnership met Mizuno bieden we je de Buy & Try optie aan voor Mizuno voetbalschoenen. Dit concept geeft je de mogelijkheid om je nieuwe Mizuno schoenen eerst maar liefst 30 dagen uit te proberen. Zijn je nieuwe voetbalschoenen toch niet naar wens? Je kan ze binnen 30 dagen kosteloos terugsturen en wij storten het gehele aankoopbedrag terug. Een geweldig initiatief van Mizuno waarbij ze laten zien dat ze overtuigd zijn van de kwaliteit van hun leren Mizuno voetbalschoenen.