Made in Japan: de nieuwe Mizuno Pre-Future!

25 January 2022
Made in Japan: de nieuwe Mizuno Pre-Future!

Made in Japan: de nieuwe Mizuno Pre-Future!

Gemaakt van echt Japans leer; de voetbalschoenen van Mizuno. De bekende geschiedenis, constante innovatie en goede kwaliteit staan aan de basis van het succes van Mizuno. De wit met blauwe schoen komt uit het Pre-Future pack en is de eerste gelanceerde schoen van Mizuno in 2022. Sinds kort is ook wereldster Sergio Ramos te bewonderen op de nieuwste schoenen van Mizuno! 

Mizuno beschrijft haar Pre-Future pack als volgt: ‘Tomorrow belongs to those who prepare it today, those who have the courage to define their own path but mainly to those who have the power to predict what lies ahead. Your Pre-Future is now.’ De ultralichte schoen is wit met blauwe accenten en is een echte eyecatcher op het veld.

Het lichte gewicht van de schoen doet geen afbreuk aan de stabiliteit en de stevigheid van de nieuwe voetbalschoen. De schoen is uitgerust met superieur Kangaroo leer, wat een luxueus design en een verbeterd gevoel van controle over de bal biedt. Zowel de buitenzool als de handgemaakte slijtzool zorgen voor meer tractie en lichtgewicht van de schoen.

Buy & Try

In ons nieuwe partnership met Mizuno bieden we je de Buy & Try optie aan voor Mizuno voetbalschoenen. Dit concept geeft je de mogelijkheid om je nieuwe Mizuno schoenen eerst maar liefst 30 dagen uit te proberen. Zijn je nieuwe voetbalschoenen toch niet naar wens? Je kan ze binnen 30 dagen kosteloos terugsturen en wij storten het gehele aankoopbedrag terug. Een geweldig initiatief van Mizuno waarbij ze laten zien dat ze overtuigd zijn van de kwaliteit van hun leren Mizuno voetbalschoenen.