De nieuwste zwarte schoenen van Puma: Eclipse!

16 March 2022
De nieuwste zwarte schoenen van Puma: Eclipse!

De nieuwste zwarte schoenen van Puma: Eclipse!

Zoals elk jaar komt Puma weer met een vernieuwde versie van haar zwarte voetbalschoenen. Het nieuwe Puma Eclipse Pack bevat de nieuwste technologieën en is gemaakt om de tegenstander te verslaan met onder andere een verwoestende snelheid. 

Future 

De Future bevat een FUZIONFIT+ technologie wat er voor zorgt dat de schoen perfect aansluit aan je voet. Hierdoor zit de schoen supercomfortabel en krijgt je voet de juiste ondersteuning. De Nano Grip technologie zorgt er daarnaast voor dat je niet uit de schoen glipt en je profiteert van optimale demping.

Daarnaast zorgt het Dynamic Motion System ervoor dat je moeiteloos onverwachte bewegingen kan maken om op die manier je tegenstander te passeren. Maar niet alleen snelheid is van belang bij de Future; de Advanced Creator Zones zorgen namelijk ook voor een uitzonderlijke balaanname.

Ultra

De superlichte Ultra bevat een volledig verbeterde bovenkant. De bovenkant van de schoen bevat namelijk de UltraCut. Deze UltraCut geeft de juiste ondersteuning aan je voet zodat je de snelste bewegingen kan maken.

Daarnaast bevat de Ultra GripControl aan de buitenkant van de schoen. Deze GripControl zorgt voor een perfecte controle over de bal. De schoen is dus perfect voor spelers die hun snelheid met controle willen combineren.