For your game: het Progress Pack van Nike!

6 April 2022
For your game: het Progress Pack van Nike!

For your game:

het Progress Pack van Nike!

De schoenen uit het Nike Progress Pack werden voor het eerst gedragen tijdens de meest bezochte wedstrijd van het vrouwenvoetbal in de historie: Barcelona – Real Madrid. De Champions League wedstrijd werd met 5-2 gewonnen door de Catalanen. De schoenen worden ook gedragen tijdens onder andere de knock-out fase van de Champions League voor de mannen.

De schoenen uit het Nike Progress Pack zijn grijs van kleur en bevatten kleurrijke details. De swoosh wordt in 3D weergegeven en bevat verschillende kleuren van de regenboog. De naam van het pack is gericht op de toekomst en helpt jou om de volgende stap te zetten. Je bent namelijk Never Done, want jij wilt altijd het beste uit jezelf halen.

Speed for your game

Wil jij de wedstrijd veranderen met kracht en snelheid? Dan is de Mercurial perfect voor jou! De Mercurial bevat onder andere een Nike Aerotrak zone wat zorgt voor explosieve snelheid. Daarnaast kan je niet uit de schoen slippen met behulp van de NikeGrip technologie. Naast snelheid bevat de Mercurial dus ook andere belangrijke aspecten zodat jij zo goed mogelijk kunt presteren op het veld.

Ga je toch eerder voor precisie of controle? De Phantom en Tiempo zorgen onder andere voor een perfecte balaanname en een precies schot.

De vette schoenen van Nike zijn nu verkrijgbaar!