AS Monaco Fanshop

5
Welke club zoek je?

AS Monaco Shirt, AS Monaco Trainingspak

Zoek jij een nieuw AS Monaco shirt? Zoek dan niet verder! VoetbalDirect heeft de nieuwste Monaco voetbalshirts uit voorraad leverbaar. AS Monaco shirt thuis wordt gebruikt in de thuiswedstrijden. Deze wedstrijden worden gespeeld in het Stade Louis II stadion in Monaco. De ploeg speelt in de Ligue1. Naast het AS Monaco voetbalshirt kun je ook het AS Monaco trainingspak zelf samenstellen. Ook zijn er al samengestelde AS Monaco trainingspakken online verkrijgbaar. Zoek jouw favoriete Monaco shirt en moedig ze aan.

AS Monaco Shirt

Voor ieder seizoen krijgt AS Monaco weer een nieuwe collectie aan shirts. Deze collectie bevat zowel wedstrijdshirts als trainingsshirts en zijn verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Kledingsponsor Kappa brengt de shirts van Monaco uit en bedenkt ieder jaar een thuisshirt, uitshirt en trainingscollectie.

AS Monaco Thuisshirt 2022-2023

Het AS Monaco thuisshirt dit jaar heeft ook dit jaar weer de rood witte combinatie zoals eigenlijk ieder jaar het geval is. Het shirt heeft een V-hals waar het motto: 'RISE RISK REPEAT' in staat. Op de achterkant van het shirt vind je de Monegaskische kroon.

AS Monaco Trainingspak

Een trainingspak van Monaco koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. Selecteer jouw favoriete AS Monaco Trainingspak, kies je maat van elk artikel en bestel! Wij zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk in huis is. Het trainingspak bestaat uit een AS Monaco Trainingsbroek en een AS Monaco Training Top. Deze artikelen hebben een fijne pasvorm en zijn ideaal om mee te trainingen, maar een Monaco trainingspak kan ook prima in vrije tijd gedragen worden.

As Monaco Trainingspak 2022-2023

Het nieuwe Trainingspak van AS Monaco voor het seizoen 2022-2023 bestaat uit een rode Training Zip Top en een zwarte Trainingsbroek. Het AS Monaco Trainingspak 2022-2023 is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.