Cercle Brugge Fanshop

1
Welke club zoek je?

Cercle Brugge Shirt

De nieuwste collectie Cercle Brugge shirts vind je online in de Cercle Brugge Fanshop van VoetbalDirect. Altijd voordelig en uit voorraad leverbaar. De Belgische ploeg is er dit jaar wederom in geslaagd om een prachtig thuis en uit shirt te maken. De mooie clubkleur groen komt terug in beide shirtjes. Uitgebracht in samenwerking met de shirtsponsor Kappa. De Cercle Brugge shirts zijn beschikbaar in junior en senior maten. Wil jij een Cercle brugge shirt kopen, maar kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

Cercle Brugge thuisshirt 2023/2024

Het thuisshirt van Cercle Brugge wordt gedragen tijdens wedstrijden in het Jan-Breydel-Stadion , thuisbasis van Cercle Brugge. Het Jan-Breydel-Stadion, voorheen het Olympiastadion, gevestigd in Brugge wordt gedeeld met Cercle Brugge en Club Brugge.

Cercle Brugge Uitshirt 2023/2024

Het Cercle Brugge voetbalshirt uit wordt gedragen in alle uitwedstrijden. Dit kan op competitieniveau, maar ook op Europees niveau. Het design van het Cercle Brugge uitshirt bevat de iconische clubkleur groen en combineert dit met de kleur wit