Fiorentina Fanshop

4
Welke club zoek je?

Fiorentina Shirt, Fiorentina Trainingspak

Ben je op zoek naar een shirt of trainingspak van Fiorentina? Zoek dan niet verder, hier zit je goed. VoetbalDirect heeft de nieuwste collectie van Fiorentina direct uit voorraad leverbaar. Fiorentina is een Italiaanse voetbalclub die uitkomt in de Serie A, en dit jaar ook Europees voetbal speelt, namelijk in de Conference League. Zoek jouw favoriete Fiorentina item en support de Italianen.

Fiorentina Shirt

Bij VoetbalDirect vind je de nieuwste wedstrijdshirts van Fiorentina. Daarnaast vind je ook trainingsshirts die door de spelers worden gedragen tijdens trainingen. De trainingsshirts zijn vaak iets goedkoper dan de wedstrijdshirts.

Fiorentina Thuis Shirt 2022-2023

Dat het thuisshirt dit seizoen weer paars is, mag geen verassing heten. Het shirt bevat een print van ruiten. In de nek van het shirt staat de leus ''Play to be different''.

Fiorentina Trainingspak

Op deze pagina vind je ook het nieuwe Fiorentina Trainingspak 2022-2023 zolang de voorraad strekt. Het trainingspak bestaat uit een Training Top en een Trainingsbroek. De paarse kleur komt ook op dit trainingspak veel terug.