Newcastle United Fanshop

2
Welke club zoek je?

Newcastle United Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Newcastle United shirt of het complete Newcastle United tenue! Binnen ons assortiment hebben we de beide shirts, uit en thuis.

Newcastle United Shirt

Het traditionele Newcastle United shirt koop je eenvoudig en snel in de Newcastle United fanshop van VoetbalDirect. Zo vind je in onze fanshop onder meer het thuisshirt en uitshirt van de Engelse club.

Newcastle United Thuisshirt

Newcastle United heeft samen met kledingsponsor Castore een prachtig thuisshirt samengesteld. Het thuisshirt heeft elementen van de voetbalshirts van de jaren '80. De initialen van de club (NUFC) komen ook mooi terug op de achterzijde van het shirt.

Newcastle United Uitshirt

Naast het Newcastle United tenue heeft Newcastle United uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Newcastle United heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt, zo bevalt het uitshirt een groene kleur. Ook bevat het uitshirt verschillende geometrische vormen. Het uitshirt zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Newcastle United buiten het eigen stadion afwerkt.