River Plate Fanshop

River Plate Shirt, River Plate Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je River Plate trainingspak of voetbalshirt. Binnen ons assortiment hebben we de verschillende River Plate shirts namelijk het thuisshirt en het uitshirt. De huidige sponsor van de trainingspakken en de shirts van River Plate is adidas.

River Plate Shirt

Het nieuwste shirt van River Plate voor het seizoen 2021-2022 vind je na release altijd online bij VoetbalDirect. Het shirt voor 2022 wordt gedragen tijden officiële wedstrijden van River Plate.

River Plate Trainingspak 2022

De trainingspakken van River Plate worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. Het trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

River Plate Training Top

Een River Plate trainingtop is heerlijk om in te trainen en kan gemakkelijk gecombineerd worden met een River Plate trainingsbroek. De trainingtops van grote clubs worden steeds populairder dit geldt ook voor de trainingtop. Dus wees er snel bij om jouw favoriete kleur te kunnen dragen.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice. .