Napoli Fanshop

Napoli Trainingspak

Op zoek naar een Napoli Trainingspak? Dan ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. Support de Italiaanse club met het trainingspak.

Napoli Traininigspak 2021

Het nieuwe trainingspak van Napoli is na de release gelijk beschikbaar bij VoetbalDirect. Het Napoli Trainingspak 2021 zal gedragen worden door de sterspelers van Napoli tijdens de trainingen van het seizoen 2021-2022. 

Napoli Shirt

Het Napoli Thuisshirt, Uitshirt én 3rd Shirt voor het seizoen 2021/2022 vind je bij VoetbalDirect! Officiële kledingsponsor Kappa heeft ook voor dit seizoen weer de mooiste designs gemaakt voor de Napolitaanse club! Sterren als Dries Mertens, Lorenzo Insigne en Hirving Lozano zullen in deze shirts schitteren komend seizoen!

Historie Napoli

De club uit Napels is opgericht in 1926 en is actief in de Serie A, de hoogste divisie uit Italië. De club is echt bekend geworden in de jaren tachtig toen Diego Maradona. De wereldster werd twee keer landskampioen , won de UEFA cup en de Coppa Italia. Daarna raakte de club in problemen wat zorgde voor een faillisement in 2004. De club kwam terug in de Serie C en promoveerde in de jaren daarna weer terug naar Serie B en Serie A. In 2006/2007 promoveerde ze naar de Serie A door tweede te worden achter Juventus in de Serie B. Bekende spelers van Napoli zijn onder andere Drires Mertens, Gianfranco Zola, Ruud Krol, Edinson Cavani en Ezequiel Lavezzi.

Napoli Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs SSC Napoli Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.