Valencia CF Fanshop

Valancia Shirt, Valencia Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Valencia Shirt, trainingsset of trainingspak. Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en sets.

Valencia CF fanshop 

De Valencia CF Fanshop van VoetbalDirect beschikt over allerlei artikelen van de Spaanse topclub. De tenues van de club uit Valencia bestaan uit een shirt, een broekje en sokken. De Puma trainingspakken van Valencia zijn erg populair en altijd voordelig te krijgen in de Valencia CF fanshop. In de Fanshop zijn ook verschillende trainingsartikelen te verkrijgen die je kunt dragen tijdens jouw training. Bestel jouw Valencia kleding gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect!

FC Valencia Shirt

Een Valencia voetbalshirt heb je in verschillende kleuren en maten. Zo zijn er Valencia CF shirt wedstrijdshirts, namelijk het Valencia Thuisshirt, Uitshirt en Valencia 3rd shirt. Het thuisshirt van Valencia is vaak Wit met Oranje details. Het uitshirt en 3rd shirt verschilt elkaar jaar van kleur. Naast de Valencia wedstrijdshirts hebben wij ook trainingsshirt van Valencia online verkrijgbaar. Ideaal te combineren met een Valencia short.

Valencia Shirt 2022-2023

De Valencia shirts voor het seizoen 2022-2023 vind je op deze pagina zolang de voorraad strekt. Het thuisshirt van Valencia heeft dit jaar een strak wit design, het uitshirt is zwart met oranje details.

Trainingspak Valencia

Het Valencia trainingspak is een ideaal pak van Puma om in te trainen. Het Valencia trainingspak bestaat uit een trainingsbroek en een top. Het door Puma geleverde trainingspak heeft alle elementen om zo comfortabel mogelijk te trainen. De spelers van Valencia dragen het pak tijdens de trainingen en in aanloop naar wedstrijden.

Valencia CF Tenue

Het Valencia tenue bestaat uit een Valencia voetbalshirt, Valencia short en eventueel Valencia sokken. Bij VoetbalDirect kun je een Valencia tenue zelf samenstellen. Zo kun je het Valencia thuistenue, Valencia tenue uit en Valencia 3rd tenue. Draag net als de sterspelers van Valencia het tenue tijdens jouw sportieve activiteiten.

Valencia Trainingsset kopen

Het trainingsset van Valencia bestaat uit een shirt en een short. Het Valencia Trainingsset wordt gedragen tijdens trainingen en in de warming up van wedstrijden van Valencia. De Valencia trainingssetjes zijn erg populair om tijdens het sporten te dragen of in vrije tijd tijdens zomerse temperaturen.

Valencia CF 

Valencia werd opgericht in 1919 en spelen sinds 1923 hun thuiswedstrijden in de 55.000 zitplaatsen tellende Mestalla . Valencia CF is al jaren een toonaangevende club in Spanje.