Amateurverenigingen

Bekijk de collectie van alle aangesloten verenigingen. Ben jij lid van één van de verenigingen? Shop de collectie, support en train in de collectie van jouw vereniging.

Verenigingen

VoetbalDirect partnership verenigingen

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw vereniging? Dan bent u bij VoetbalDirect aan het juiste adres! Wij gaan graag in gesprek met uw vereniging voor een partnership op maat. Hierin kan VoetbalDirect flexibel meedenken wat betreft clubkleding, trainingsmaterialen, keepersuitrustingen en meer. Gunstig voor de vereniging, maar óók voordelig en interessant voor al haar leden!

Mogelijkheden partnership:

Direct aanspreekpunt
De Partnershipmanagers van VoetbalDirect zijn volledig gefocust op voetbalclubs en dus ook op jouw club. Iedere werkdag zijn zij bereikbaar en beschikbaar om de club te verzorgen en ontzorgen.
Clubshop op VoetbalDirect.nl
Met een unieke eigen clubshop creëren wij één centrale plek op onze website waar leden, trainers en betrokkenen terecht kunnen. Wij bieden de service die je van ons gewend bent: voor 22:00 besteld, morgen in huis, waarbij retourneren en omruilen gratis is. Ook krijgt de club deskundig advies van onze klantenservice, kunnen zij rekenen op onze laagsteprijsgarantie en altijd genoeg voorraad.
Unieke voordelen
Ervaar de voordelen van de meest complete voetbalspecialist van de BeNeLux. Naast onze voordelen van een webshop bieden wij jouw leden ook andere voordelen, zoals unieke kortingscodes en een zeer uitgebreid assortiment aan clubkleding. Daarnaast gaan we graag de samenwerking aan met de voetbalclub waarin we samen ondernemen en verdienen!
Trainingsmaterialen
Jouw club heeft bij VoetbalDirect een brede keuze aan ballen, pionnen, hesjes, trainingsladders en andere benodigdheden. Wij denken graag met je mee en luisteren naar de wensen en behoeften hierin.

Neem contact met mij op!

Geïnteresseerd in een partnership met VoetbalDirect? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.