Keepershandschoenen met Fingersave

Aanbevolen:

Keepershandschoenen met Fingersave

Fingersave Keepershandschoenen kopen

Op zoek naar keepershandschoenen met Fingersave? Op deze pagina vind je de keepershandschoenen Fingersave van diverse merken. De technologie is als eerste ontwikkeld door adidas, maar wordt door de meeste merken nu ook gebruikt onder verschillende namen. Op deze pagina vind je keepershandschoenen met Fingersave van onder andere adidas, uhlsport en Elite. Per seizoen verschilt het aanbod keepershandschoenen met Fingersave echter. Mocht je jouw gewenste Fingersave Keepershandschoenen niet kunnen vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen jou graag verder met het vinden van geschikte keepershandschoenen.

Merken Keepershandschoenen met Fingersave

Soms ben je gewoon op zoek naar Keepershandschoenen met Fingersave van een bepaald merk! Gebruik de volgende links om de pagina's te tonen van de Keepershandschoenen van een bepaald merk:

Fingersave technologie

Fingersave keeperhandschoenen hebben extra bescherming rondom de vingers. Hierdoor kunnen jouw vingers niet naar achter klappen en is de kans op een blessure kleiner. Het nadeel van keepershandschoenen met fingersave is de flexibiliteit van de handschoen, hierdoor is het moeilijker om de bal te klemmen. Vooral voor de onervaren keepers is dit niet eenvoudig.

Verwijderbare Fingersave bescherming

Er bestaan tegenwoordig ook keepershandschoenen met fingersave die eenvoudig zijn te verwijderen uit de handschoen. Hierdoor kun jij op elk moment kiezen voor wel of geen fingersave. Ideaal voor de keeper die twijfelt of alleen tijdens wedstrijden fingersave wilt. Wil jij graag verwijderbare fingersave keepershandschoenen? In de specificaties van alle handschoenen zie je of er fingersave bij zit en of die te verwijderen is. Toch liever geen fingersave? Bekijk alle keepershandschoenen zonder fingersave!