Ijsland Fanshop

Ijsland Shirt

Op deze pagina vind je de nieuwste voetbalshirts van het Ijslands elftal zolang de voorraad strekt. Ijsland is één van de kleinste landen van Europa, maar heeft desondanks de afgelopen jaren van zich laten horen op het internationale podium. In 2016 kwalificeerde het land zich voor het eerst ooit voor een eindtoernooi en bereikte het meteen de kwartfinale van het EK, in 2018 haalde het land ook het WK, maar strandde het in de groepsfase. Het EK 2020 en het WK 2022 zijn wel aan de Ijslanders voorbij gegaan.

Ijsland Thuis Shirt 2022-2023

Het thuisshirt is geïnspireerd op het shirt uit 2016, toen het land de kwartfinale haalde op het EK. Het shirt is blauw en heeft een donkerblauwe verticale baan aan de linkerkant. Het shirt is verder afgewerkt met een V-hals.

Ijsland Uit Shirt 2022-2023

Het uitshirt is wit met een verticale grijze baan in het midden. Verder valt het grote vlak in het midden op, waar het logo van de Ijslandse voetbalbond in is verwerkt. Daarboven vind je het logo van kledingsponsor Puma. Het shirt is verder afgewerkt met een V-hals.