Kroatië Fanshop

Aanbevolen:

Kroatië Fanshop

In de Kroatië Fanshop van VoetbalDirect vind je een ruim aanbod aan Kroatië artikelen. Support de Kroaten met een prachtig thuisshirt of een trainingspak!

Kroatië shirt

Jouw favoriete Kroatië shirt koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. Op deze pagina vind je de nieuwste Kroatië shirts, zolang de voorraad strekt. Deze bestaan uit de thuis- en uitshirts van Kroatië, maar ook de trainingsshirts.

Kroatië Thuis Shirt 2022-2023

Het thuisshirt heeft zoals ieder jaar de rode met witte blokken waar het zo bekend om staat. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Kroatië Uit Shirt 2022-2023

Het uitshirt is donkerblauw en heeft een zelfde soort patroon als het thuisshirt aan de bovenkant. Op het uitshirt zijn de blokken alleen lichtblauw en zijn ze een verwijzing naar eb en vloed. Het shirt heeft verder een ronde hals en heeft rode details.

Kroatië Trainingspak

Een Kroatië trainingspak is heerlijk om in te sporten of in te relaxen. Het zachte materiaal voelt comfortabel aan en sluit aan op het lichaam, dit geeft een sportieve look. De trainingspakken zijn afgewerkt met het logo van de Kroatische bond en het Nike logo.