Kroatië Fanshop

In de Kroatië Fanshop van VoetbalDirect vind je een ruim aanbod aan Kroatië artikelen. Support de Kroaten met een prachtig thuisshirt of een drill top!

EK 2020

Kroatië heeft zich als groepshoofd in groep E redelijk makkelijk weten te plaatsen voor het EK 2020. De verliezend finalist van het afgelopen WK kon Wales, Slowakije, Hongarije en Azerbeidzjan achter zich laten. Zodoende mogen de Kroaten zich opmaken voor een nieuw eindtoernooi. Zal het Luka ModricMario Mandzukic en Ivan Rakitic dit keer wel lukken om een eindtoernooi te winnen?

Kroatië shirt

Jouw favoriete Kroatië shirt koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. Het thuisshirt heeft de bekende rood met witte blokken zoals we die gewend zijn van de Kroaten. Om de twee jaar brengt de Kroatische bond in samenwerking met Nike een nieuwe thuisshirt uit. Loop net als de spelers in een Kroatië shirt! Jouw Kroatiëshirt kun je ook laten bedrukken met algemene bedrukking (let op dit is geen offciële bedrukking).

Kroatië Drill Top

Een Kroatië drill top is heerlijk om in te sporten of in te relaxen. Het zachte materiaal voelt comfortabel aan en sluit aan op het lichaam, dit geeft een sportieve look. De drill tops zijn afgewerkt met het logo van de Kroatische bond en het Nike logo.

Kroatië Trainingspak samenstellen

Een Kroatië trainingspak kun je bij VoetbalDirect zelf samenstellen. Combineer een Drill top met een Squad pant en jouw Kroatië trainingspak is compleet!

Kroatië Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Kroatie Verwijder dit artikel

12 producten

Filteren

12 producten

Filteren