Nigeria Shirt, Nigeria Drill Top

Het Nigeria shirt of drill top koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Om de twee jaar brengt de Nigeriaanse voetbalbond in samenwerking met Nike een nieuwe collectie uit voor het nationale elftal. In deze collectie zal de selectie schitteren op een Afrika Cup of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd.

Nigeria Thuisshirt

In de Nigeria Fanshop van VoetbalDirect is het thuisshirt van het Nigeriaanse nationale elftal te vinden. Het thuisshirt van Nigeria heeft de traditionele groene en witte kleuren en de kledingsponsor is Nike. Wil jij net als sterren als Victor Osimhen, Wilfred Ndidi en Kingsley Ehizibue in dit shirt schitteren? Bestel hem dan snel bij VoetbalDirect.

Nigeria Thuisshirt

Naast het thuisshirt vind je bij VoetbalDirect ook het uitshirt van Nigeria! Het shirt is overwegend donkergroen en heeft een unieke print in de ronde hals.

Nigeria Drill Top

In de Nigeria Fanshop van VoetbalDirect vind je de drill top van het Nigeriaans nationaal elftal. De Drill Top is ideaal om in te trainen, maar kan ook uitstekend gedragen worden in vrije tijd.

Historie

Het Nigeriaans elftal is in Afrika een zeer succesvol land. Het land heeft drie keer de Afrika Cup gewonnen en haalde nog eens vier keer de finale zonder succes.

Buiten Afrika is Nigeria minder succesvol geweest. Ze halen met enige regelmaat het WK, maar zijn nooit verder gekomen dan de laatste 16. Wel wist het land in 1996 De World Team Of The Year-award te winnen.

 

Nigeria Shirt, Nigeria Drill Top
Selecteer een kledingtype
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Nigeria Verwijder dit artikel

1 item

Filteren

1 item

Filteren