Nigeria Fanshop

8
Kies een land

Nigeria Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel jouw nieuwe Nigeria shirt of trainingspak. Ook vind je vaak andere nieuwe items in onze Nigeria Fanshop.

Om de twee jaar brengt de Nigeriaanse voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Nigeriaans voetbalelftal. De Nigerianen dragen de nieuwe collectie vaak voor het eerst in aanloop naar een groot eindtoernooi. Het shirt wordt gedragen tijdens de Afrika Cup, maar ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2026 tijdens de periode 2024-2025.

Nigeria Shirt

In de Nigeria Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Nigeria shirts online verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt zul je hier het thuisshirt, uitshirt en trianingsshirts vinden. Het thuisshirt van Nigeria is sinds drie jaar weer bijna volledig wit, wat het voetbalshirt een retro look geeft.

Naast de Nigeria replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Nigeria trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Alle Nigeria shirts zijn verkrijgbaar in onze Nigeria Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Nigeria voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Nigeria Thuis Shirt 2024-2026

Het thuisshirt heeft een bijna volledig wit ontwerp met groene accenten, wat zorgt voor een retro uitstraling. Opvallend is het ontbreken van het logo van de Nigeriaanse voetbalbond op de voorkant, vervangen door een subtiele adelaarwatermerk. Het shirt is afgewerkt met een combinatie van een ronde en diagonale hals.

Nigeria Uit Shirt 2024-2026

Het uitshirt is geïnspireerd op de creatieve gemeenschappen van het land, die verenigd zijn wanneer het nationale voetbalelftal speelt! Het shirt heeft een donkergroene kleur met een levendig design van groene vlekken, golven en stippen. Het shirt is afgewerkt met een ronde hals.

Nigeria Tenue

Naast dat je de wedstrijdshirts voor 2024-2026 los kunt bestellen, zou je er ook voor kunnen kiezen om het hele tenue aan te schaffen. Het tenue bestaat uit een thuis- of uitshirt en het bijbehorende short en sokken. De tenues zijn verkrijgbaar voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ben je liever iets goedkoper uit, dan kun je beter kiezen voor de trianingssets van Nigeria. Deze sets bestaan uit een trainingsshirt en een trainingsshort en dus geen sokken. De trainingssets worden door de Nigeriaanse sterren gedragen tijdens trainingen.

Nigeria Trainingspak

Naast de tenues en trainingssets vind je bij VoetbalDirect ook de bijbehorende trainingspakken van het Nigeriaanse elftal. Het trainingspak komt in dezelfde kleuren als de trainingssets en bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Je kunt onze vooraf samengestelde trainingspakken aanschaffen, maar je kunt ook zelf een trainings top en een trainingsbroek combineren.

Historie Nigeriaans Voetbalelftal

Het Nigeriaanse elftal heeft een rijke en indrukwekkende geschiedenis in het Afrikaanse voetbal. Als een van de meest succesvolle landen op het continent heeft Nigeria maar liefst drie keer de Afrika Cup weten te winnen. Daarnaast bereikten ze nog eens vier keer de finale, zij het zonder succes. Buiten Afrika heeft Nigeria weliswaar minder successen behaald. Hoewel ze regelmatig deelnemen aan het WK, zijn ze nooit verder gekomen dan de laatste 16. Niettemin heeft Nigeria zich laten gelden op het wereldtoneel, zoals blijkt uit het winnen van de World Team Of The Year-award in 1996.