Nigeria Fanshop

Aanbevolen:

Nigeria Shirt

Het Nigeria shirt of trainingspak koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Om de twee jaar brengt de Nigeriaanse voetbalbond in samenwerking met Nike een nieuwe collectie uit voor het nationale elftal. In deze collectie zal de selectie schitteren op een Afrika Cup of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd.

Nigeria Voetbalshirt

Op deze pagina vind je de nieuwste Nigeria voetbalshirts, zolang de voorraad strekt. Je vindt hier onder andere het thuis- en uitshirt, maar ook trainingsshirts van Nigeria.

Nigeria Thuis Shirt 2022-2023

Het thuis shirt bevat een print die geïnspireerd is op de flora en fauna van het land. In het midden zit de adelaar verwerkt die uit het logo van de Nigeriaanse voetbalbond komt. Het shirt is verder afgewerkt met een korte V-hals.

Nigeria Uit Shirt 2022-2023

Het uitshirt is wit met groene en zwarte accenten. Over de mouwen heen is een typisch Nigeriaans patroon verwerkt en dit verwijst naar de klederdracht in het land. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Nigeria Trainingspak

In de Nigeria Fanshop van VoetbalDirect vind je het trainingspak van het Nigeriaans nationaal elftal. Het trainingspak is ideaal om in te trainen, maar kan ook uitstekend gedragen worden in vrije tijd.

Historie

Het Nigeriaans elftal is in Afrika een zeer succesvol land. Het land heeft drie keer de Afrika Cup gewonnen en haalde nog eens vier keer de finale zonder succes. Buiten Afrika is Nigeria minder succesvol geweest. Ze halen met enige regelmaat het WK, maar zijn nooit verder gekomen dan de laatste 16. Wel wist het land in 1996 de World Team Of The Year-award te winnen.