Oostenrijk Shirt, Oostenrijk Trainingspak

Het Oostenrijk shirt of trainingspak koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Om de twee jaar brengt de Oostenrijkse voetbalbond in samenwerking met Puma een nieuwe collectie uit voor het nationale elftal. In deze collectie zal de selectie schitteren op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd.

Oostenrijk Thuisshirt

In de Oostenrijk Fanshop van VoetbalDirect is het thuisshirt van het Oostenrijkse nationale elftal te vinden. Het thuisshirt van Oostenrijk heeft de traditionele rode kleur en de kledingsponsor is Puma. Wil jij net als sterren als David Alaba, Marko Arnautovic en Zlatko Junuzovic in dit shirt schitteren? Bestel hem dan snel bij VoetbalDirect.

Oostenrijk Trainingspak

In de Oostenrijk Fanshop van VoetbalDirect vind je het trainingspak van het Oostenrijks nationaal elftal. Het trainingspak bestaat uit een 1/4 Zip Top en een Pro Pant. Het Oostenrijk trainingspak is ideaal om in te trainen, maar kan ook uitstekend gedragen worden in vrije tijd.

Historie

Het Oostenrijks elftal is in het verleden nooit heel erg succesvol geweest. Vaak hebben ze al moeite om een EK of WK te halen, en als ze het halen stranden ze meestal in de groepsfase.

Voor de succesvolste periode van het Oostenrijks elftal moeten we ver terug in de tijd. In 1934 werd al een keer de vierde plaats veroverd op het WK en in 1954 leverde het land haar beste prestatie tot nu toe door derde te worden op het WK.

De bekendste speler die Oostenrijk heeft gehad is Ernst Happel. Naar hem is ook het nationale stadion van Oostenrijk in Wenen vernoemd (Ernst Happel Stadion).

Oostenrijk Shirt, Oostenrijk Trainingspak
Selecteer een kledingtype
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Oostenrijk Verwijder dit artikel

4 producten

Filteren

4 producten

Filteren