Polen Fanshop

2
Kies een land

Polen Fanshop

Om de twee jaar brengt de Poolse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor nike een nieuw Polen kledingcollectie uit voor het Poolse voetbalelftal. Deze collectie bestaat uit een shirt voor thuis en uitwedstrijden inclusief bijpassende short, en uit trainingskleding. In deze collectie speelt de nationale ploeg van Polen zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in aanloop en tijdens de kwalificatie wedstrijden voor een EK of WK en tijdens de Nations League.

Polen Voetbalshirt

In de Polen Fanshop van VoetbalDirect zijn er verschillende Polen voetbalshirts te vinden, zoals het thuis- en uitshirt en het trainingsshirt. Deze shirts zijn op deze pagina verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Polen Thuis Shirt 2024-2026

Het thuis shirt is overwegend wit en heeft rode details. Daarnaast vind je op het shirt een print op de mouwen, deze print is een verwijzing naar de adelaar uit het logo van de Poolse voetbalbond. Het shirt heeft verder een ronde hals.

Polen Uit Shirt 2024-2026

Het uitshirt heeft een omgekeerde kleurstelling ten opzichte van het thuisshirt en is daardoor rood met witte details. De ronde hals is wit met een rode lijn erin en dit patroon komt ook terug aan het einde van de mouwen.

Polen Tenue

Naast de wedstrijdshirts kun je er ook voor kiezen om het hele tenue te bestellen. De tenues vind je ook in onze fanshop zolang de voorraad strekt en bestaan uit het thuis- uitshirt, de bijbehorende short en sokken. Ben je liever iets goedkoper uit, kies dan voor het trainingsset van Polen. Deze bestaat uit een trainingsshirt en trainingsshort en bevat dus geen sokken. Het trainingsset gebruiken de spelers om in te trainen wanneer het te warm is voor een trainingspak.

Polen Trainingspak

Naast de shirts vind je op deze pagina ook het trainingspak van Polen zolang de voorraad strekt. Het pak bestaat uit een training top en een trainingsbroek en wordt door de Poolse sterren gedragen tijdens trainingen en in aanloop naar wedstrijden. Het pak is dus ideaal om in te trainen maar ook om te dragen in je vrije tijd.

Historie Pools Voetbalelftal

Het Poolse nationale voetbalteam heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1921, toen het voor het eerst internationale wedstrijden begon te spelen. Het team heeft door de jaren heen verschillende hoogtepunten gekend, waaronder het winnen van de Olympische gouden medaille in 1972 en de derde plaats op het WK van 1974 en 1982. Met iconische spelers zoals Zbigniew Boniek en Robert Lewandowski blijft het Poolse elftal een kracht om rekening mee te houden in internationaal voetbal.