Polen Fanshop

Aanbevolen:

Polen Voetbalshirt

Om de twee jaar brengt de Poolse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor nike een nieuw Polen kledingcollectie uit voor het Poolse voetbalelftal. Deze collectie bestaat uit een shirt voor thuis en uitwedstrijden inclusief bijpassende short, en uit trainingskleding. In deze collectie speelt de nationale ploeg van Polen zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in aanloop en tijdens de kwalificatie wedstrijden voor een EK of WK en tijdens de Nations League.

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Polen Fanshop een Polen voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete tenue. Ook is het mogelijk om je eigen Polen trainingspak samen te stellen.

Polen Voetbalshirt

In de Polen Fanshop van VoetbalDirect zijn er verschillende Polen voetbalshirts te vinden, zoals het thuis- en uitshirt en het trainingsshirt. Deze shirts zijn op deze pagina verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Polen Thuis Shirt 2022-2023

Het thuis shirt is overwegend wit en heeft rode details. Daarnaast vind je op het shirt een print op de mouwen, deze print is een verwijzing naar de adelaar uit het logo van de Poolse voetbalbond. Het shirt heeft verder een ronde hals.

Polen Uit Shirt 2022-2023

Het uitshirt heeft een omgekeerde kleurstelling ten opzichte van het thuisshirt en is daardoor rood met witte details. De ronde hals is wit met een rode lijn erin en dit patroon komt ook terug aan het einde van de mouwen.

Polen Trainingspak

Naast de shirts vind je op deze pagina ook het trainingspak van Polen zolang de voorraad strekt. Het pak bestaat uit een training top en een trainingsbroek en wordt door de Poolse sterren gedragen tijdens trainingen en in aanloop naar wedstrijden. Het pak is dus ideaal om in te trainen maar ook om te dragen in je vrije tijd.