Uruguay Fanshop

2
Kies een land

Uruguay Shirt, Uruguay Trainingspak

Een Uruguay shirt of trainingspak koop je gemakkelijk en snel in de Uruguay fanshop van VoetbalDirect. Voor ieder groot toernooi brengt Uruguay samen met kledingsponsor Puma een nieuwe collectie uit. Op dit moment vind je dus de WK 2022 collectie van Uruguay op deze pagina.

Uruguay Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt voor het WK 2022 is een ode aan de gouden generatie van het Zuid-Amerikaanse land. In 1924 droeg het land namelijk een vergelijkbaar shirt tijdens de Olympische Zomerspelen in Parijs. Dit toernooi wordt gezien als het eerste officieuze wereldkampioenschap en werd gewonnen door Uruguay.

Uruguay Uitshirt 2022-2023

Het uitshirt voor het WK 2022 is volledig wit met een opvallend groot vlak in het midden. In dit vlak staat het rugnummer van de speler.

Uruguay Trainingspak WK 2022

Naast de wedstrijdshirts voor het WK vind je op deze pagina ook de trainingskleding die wordt gedragen door de sterspelers van Uruguay. De trainingspakken zijn het populairst. Je kunt kiezen uit een blauwe of een witte training top gecombineerd met een zwarte trainingsbroek. Naast het trainingspak vind je ook in dezelfde kleuren een trainingsset. Het verschil is dat een trainingsset bestaat uit een shirt met korte mauwen en een korte short. De trainingsset is dus beter geschikt voor in de zomer, terwijl het trainingspak meer geschikt is voor wanneer het weer wat kouder wordt.