Premier Socktape Pro - 38mm x 20 meter

€ 6,95
Kies je kleur
Kies je maat
 

Alles over de Premier Socktape Pro - 38mm x 20 meter

De Premier Socktape® zorgt ervoor dat de scheenbeschermers tijdens het sporten perfect op hun plek blijven zitten. De Premier Socktape is verkrijgbaar in vele kleuren en sluit dus altijd mooi aan bij de voetbaloutfit. Premier Socktape® is ontwikkeld voor sporters door sporters met maar één doel voor ogen: het produceren van de beste Socktape, om elke sporter comfort, performance en boven alles volledige betrouwbaarheid te geven. Steeds meer voetballers kiezen voor de kwaliteit van Premier Socktape®. Uiteindelijk blijkt dat het niet alleen de beste oplossing is maar ook de voordeligste.

Premier Socktape ® is speciaal voor de voetballer ontwikkeld. Het uit “softpolyvinylchloride” samengestelde materiaal zorgt ervoor dat Premier Socktape ® flexibel is. De flexibiliteit zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en pezen bij het tapen van de sokken. De speciale lijm blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen. De prijs van Premier Socktape ® is in vergelijking met "medisch tape" zeer voordelig. ©

Premier Socktape ® wordt in Nederland al gebruikt door onder andere SC Heerenveen, ADO Den Haag, Cambuur, Go Ahead Eagles, de Graafschap, Telstar en het Nederlands elftal.

Bestel de Premier Socktape voordelig en risicoloos bij VoetbalDirect!

Zijn de bestelde artikelen niet naar wens? Dan mag u de artikelen gratis retour sturen!

Reviews (0)

Premier Socktape Pro - 38mm x 20 meter
0,0 Algemene beoordeling van ”Premier Socktape Pro - 38mm x 20 meter“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0