Premier Socktape Pro - 50mm x 4.5 meter

€ 4,95
Kies je kleur
Kies je maat
 

Alles over de Premier Socktape Pro - 50mm x 4.5 meter

Tijdens het sporten is het belangrijk dat sokken en scheenbeschermers goed blijven zitten. Met Premier Socktape® blijft alles perfect op z’n plek. Bovendien bestaat het in vele kleuren en sluit het mooi aan bij jouw teamoutfit. Premier Socktape® is ontwikkeld voor sporters door sporters met maar één doel voor ogen: het produceren van de beste Socktape, om elke sporter comfort, performance en boven alles volledige betrouwbaarheid te geven.

Steeds meer voetballers kiezen voor de kwaliteit van Premier Socktape®. Uiteindelijk blijkt dat het niet alleen de beste oplossing is maar ook de voordeligste.

Ons advies is dan ook: gebruik producten die ontwikkeld zijn voor het doel waarvoor ze gebruikt moeten worden: Premier Socktape® is voetbal en voetbal is Premier Socktape® !

Premier Socktape ® is speciaal voor de voetballer ontwikkeld. Het uit “softpolyvinylchloride” samengestelde materiaal zorgt ervoor dat Premier Socktape ® flexibel is en daardoor zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en pezen bij het tapen van de sokken ten opzichte van andere tapes welke in de sport gebruikt worden. De speciale lijm blijft niet achter op uw sokken en zal daardoor de levensduur van de sokken verhogen. De prijs van Premier Socktape ® is in vergelijking met "medisch tape" zeer gunstig. ©

Premier Socktape ® wordt gebruikt door onder andere gebruikt door SC Heerenveen, ADO Den Haag, Cambuur, Go Ahead Eagles, de Graafschap, Telstar en het Nederlands elftal.

Reviews (0)

Premier Socktape Pro - 50mm x 4.5 meter
0,0 Algemene beoordeling van ”Premier Socktape Pro - 50mm x 4.5 meter“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0