adidas Essentials Voetbalkleding

De adidas Essentials lijn is de basic-lijn van adidas. Hierin vind je allerlei voetbalkleding in simpele strakke uitvoeringen. Vaak bestaat de voetbalkleding uit maar een basiskleur met het adidas logo en de drie bekende strepen.

Beschikbare Essentials kledingtype's voor heren, dames en kids

In de Essentials lijn van adidas vind je onder andere shirts, voetbal trainingsbroeken, vesten en voetbalbroekjes. Zo heb je de adidas Essentials 3s voetbal Pant wat een heerlijke warme adidas joggingbroek is. Combineer dit met een adidas Essential Hoodie en je hebt een mooi trainingspak met een sportieve look die gedragen kan worden tijdens het sporten of in je vije tijd.

adidas Essential Trainingspak, trainingsset en meer!

Een adidas Essential Trainingspak of trainingsset vind je bij VoetbalDirect! Vind jouw favoriete adidas Essential trainingspak en selecteer per kledingitem jouw maat. Hierdoor kun je eenvoudig een Essential pak bestellen waarbij je niet de pant en trui in dezelfde maat hoeft te bestellen. Een trainingspak bestaat uit een Full zip hoodie en een pant. Een trainingsset bestaat uit een Essential Tee en een short. adidas Essentials trainingssetjes zijn ideaal bij indoor trainingen of om outdoor te dragen in de zomertijd.

adidas Essentials
Naar welk kledingtype ben jij op zoek?
Filteren
Gekozen filters
  1. Merk adidas Verwijder dit artikel
  2. Productlijn Essentials Verwijder dit artikel

7 producten

Filteren

7 producten

Filteren