Nike F.C kleding

2
Ben je op zoek naar een specifiek merk?

Nike FC Voetbalkleding

De Nike FC is speciaal opgericht om 20 jaar van briljant voetbal te vieren. De collectie is gelanceerd in 2014, toen het precies 20 jaar geleden was dat Brazilië de Wereldbeker won in de Verenigde Staten. De stijl en passie waarmee de voetballers toen speelden is nu nog de inspiratie voor vele voetballers. De Nike F.C. voetbalkledingcollectie is ter ere van deze spelers en hun passie, talent en doorzettingsvermogen voor het mooiste spelletje ter wereld. De Nike Football Club wordt getypeerd door de slogan "Without Risk There Is No Victory" en staat voor de risicovolle speelstijl van voetbal.

De Nike FC kledingcollectie is ideaal om in te trainen, maar door de prachtige ontwerpen is het ook mogelijk om de kleding in je vrije tijd te dragen.

Soorten Nike F.C. Voetbalkleding

In de Nike FC voetbalcollectie vind je verschillend soorten kleding. Zo heb je de Nike FC shirts die vaak een moderne en opvallende designs hebben. De Nike F.C. Shirts zijn beschikbaar in polyester en katoenen varianten. De collectie bevat ook uit truien, broekjes en accessoires.