Dit zijn de nieuwste voetbalschoenen van 2023

23 January 2023
Dit zijn de nieuwste voetbalschoenen van 2023

Het WK in Qatar is achter de rug, de nationale competities draaien inmiddels weer op volle toeren en ook het amateurvoetbal is weer opgestart in Nederland. Januari is dan ook ieder jaar een maand waarin nieuwe voetbalschoenen worden uitgebracht en in 2023 is dat niet anders. Onder andere Nike, adidas en Puma zitten niet stil en brachten nieuwe packs uit. Na het lezen van deze blog ben je weer helemaal op de hoogte van de vetste schoenen.

Bekijk je liever meteen ons gehele aanbod? Ga dan direct naar onze voetbalschoenen categorie.

Nike

Nike heeft de nieuwe Phantom GX voetbalschoen uitgebracht; een echte gamechanger voor de spelers die op zoek zijn naar precisie en controle. De Phantom GX is uitgerust met de nieuwste technologieën waarmee de schoen weer net een stapje verder is dan zijn voorganger: de Phantom GT2. De meest in het oog springende technologie is toch wel de Gripknit. Deze speciale knit zorgt voor een maximale vaardigheid en grip. Dankzij deze technologie zou de bal aan je voet moeten blijven plakken dankzij het kleverig oppervlak. De schoen is daarnaast comfortabel en sluit nauw af zodat deze met jouw voeten meebeweegt. De Phantom GX is ontworpen voor spelers die een perfect balgevoel en precisie willen. Wellicht heb je de Phantom GX al op tv of in het stadion gezien bij onder andere Phil Foden of Harry Kane.

De nieuwste Nike Phantom voetbalschoenen

 

/

adidas

adidas heeft ook een nieuwe silo op de markt gebracht: de Copa Pure. Deze schoen is ontworpen voor de spelers die op zoek zijn naar een perfecte balgevoel en precisie: de perfecte touch. De Copa Pure is uitgerust met een aantal nieuwe technologiëen, zoals het Fusionskin-bovenwerk. Deze bovenkant is gemaakt van leer en zorgt voor een naadloze pasvorm op maat. De loopzool zorgt voor grip afgestemd op specifieke ondergronden en het Primeknit boord zorgt voor een gedempte touch en extreme stabiliteit. Geen wonder dus dat spelers als João Felix en Pedri over de Europese velden razen met de adidas Copa Pure aan hun voeten.

De nieuwste adidas Copa voetbalschoenen

 

/

Puma

Puma brengt dit jaar haar nieuwe Puma Supercharge Pack uit. De nieuwe Future en Ultra zijn onderdeel van dit kleurrijke pack. Beide schoenen zijn in een nieuw jasje gestoken, zowel qua technologie als qua uiterlijk. De fel oranje Puma Ultra is gemaakt voor spelers die op zoek zijn naar zoveel mogelijk snelheid, terwijl de blauwe Puma Future zich meer focust op voetballers met zoveel mogelijk balcontrole. Onder andere Memphis Depay en Neymar Jr. lopen rond op de nieuwste Puma voetbalschoenen van dit moment.

Nog meer nieuwe schoenen

Ben je benieuwd naar alle nieuwe voetbalschoenen? Bekijk dan onze nieuwe voetbalschoenen pagina waar je altijd een up-to-date overzicht hebt van de nieuwste voetbalschoenen.