Bekijk hier de clubshops van clubs die jou voor gingen VoetbalDirect partnership verenigingen

Zoek je een betrouwbare partner voor jouw vereniging? Dan ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres! Wij gaan graag in gesprek met jouw vereniging voor een partnership op maat. Hierin kan VoetbalDirect flexibel meedenken wat betreft clubkleding, trainingsmaterialen, keepersuitrustingen en meer. Gunstig voor de vereniging, maar óók voordelig en interessant voor al haar leden! 

 


In drie stappen jouw clubkleding op orde 

Stap 1 Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek krijgen beide partijen de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. De club krijgt een beeld van VoetbalDirect en de Partnership Manager van de club. Alle wensen en mogelijkheden worden besproken.

Stap 2 Clubkleding concept 

Onze Partnership Manager komt vrijblijvend bij jullie langs om gezamenlijk het concept volledig af te stemmen op de wensen en behoeften van de club en VoetbalDirect. Wij staan altijd open voor goede ideeën!

Stap 3 Overeenkomst afsluiten

Beide partijen tevreden? Samenwerken! De overeenkomst wordt opgemaakt en ondertekend. VoetbalDirect is de nieuwe trotse samenwerkingspartner van jullie club!


Unieke voordelen 

 ✔ Geheel eigen clubshop 

✔ Korting voor de hele club

✔ Eigen drukkerij

 ✔ Unieke clubkleding

✔ Alle trainingsmaterialen

✔ Verdien mee met de verkoop

✔ Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

✔ Altijd genoeg voorraad


Clubshops

Met een unieke eigen clubshop creëren wij één centrale plek op onze website waar leden, trainers en betrokkenen terecht kunnen. De clubshop wordt dagelijks bijgehouden en voorziet de vereniging van alle benodigdheden.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet een samenwerking met VoetbalDirect eruit?
De focus van VoetbalDirect ligt volledig op het verzorgen en ontzorgen van de club. Als sponsor en totaalleverancier leggen wij (bestuurs)leden volledig in de watten. Er wordt een clubshop gebouwd op de website waar leden gemakkelijk hun clubartikelen kunnen aanschaffen en de club heeft uitsluitend recht op flinke kortingen.
Wat zijn de voordelen van een online-retailer?
Met een unieke eigen clubshop creëren wij één centrale plek op onze website waar leden, trainers en betrokkenen terecht kunnen. Wij bieden de service die je van ons gewend bent: voor 22:00 besteld, morgen in huis, waarbij retourneren en omruilen gratis is. Ook krijgt de club deskundig advies van onze klantenservice, kunnen zij rekenen op onze laagsteprijsgarantie en altijd genoeg voorraad.

Onze voordelen op een rijtje:
  • Alles onder één dak
  • Gratis retourneren en omruilen
  • Eigen drukkerij
  • Vandaag besteld, morgen in huis
Kan mijn club een eigen clubshop krijgen op jullie website?
Ja. Voor iedere club waarmee wij samenwerken bouwen wij een unieke eigen clubshop. Alle clubitems worden hier aangeboden voor clubleden.
Kunnen jullie een bestelling voorzien van clublogo’s en sponsorlogo’s?
Ja. Clublogo’s en sponsorlogo’s kunnen wij in kleine en grote aantallen laten ontwerpen en bedrukken op onze drukafdeling. Ideaal voor een professionele uitstraling!
Kunnen jullie ook clubsponsor worden?
Ja. VoetbalDirect wordt graag sponsor van jouw club! De mogelijkheden bespreken wij dan ook tijdens het kennismakingsgesprek.
Kunnen jullie een design maken van clubtenues?
Ja. De Partnershipmanager ontwerpt digitaal een design in een speciaal programma en de club krijgt een duidelijk beeld. Natuurlijk maken wij een design naar de wens van de club!
Kunnen jullie grote aantallen in één keer leveren?
Ja. Omdat wij als online-retailer een enorm magazijn aan voorraad hebben, kunnen grote aantallen in één keer binnen 1 dag worden geleverd.